Vážení sousedé,

nezapomeňte na tři důležité termíny hned zkraje příštího týdne:

1) Zítra hned ráno (pondělí 9. 5.) musíte mít nejpozději v 8:00 pryč vaše auta z prostoru nad domem, protože bude probíhat čištění ulic. Auto vám sice už odtáhnout nemohou, ale dají vám pokutu v zásadě na 100%.

2) Zítra odpoledne (pondělí 9. 5.) proběhne od 16:00 do 18:40 (přesnější čas naleznete dole na vchodě) revize plynových zařízení v našich bytech, takže doufám, že máte zajištěno, aby byl někdo v daný čas doma (platí to i pro ty, co plyn nepoužívají a mají záslepku!). Všechny odečty už probíhají dálkově, takže tohle je jedna z mála věcí, kdy musíte být přítomni a pustit někoho do bytu. Je to kvůli bezpečnosti nás všech, protože únik a vznícení plynu je určitě ta nejnebezpečnější věc, co se nám tady může stát.

3) Pozítří (úterý 10. 5.) má být v ulici Bojčenkova přistaven kontejner, a tak jsme svolali na poslední členské schůzi dobrovolnou brigádu na finální vyklizení našich společných prostor. Pan Hrdinka zajistí, aby měl kontejner prostor a nestalo se to co minule (kdy se nedal nikdo sehnat a nechali „náš“ kontejner nahoře na Rajské zahradě), takže s tím můžete počítat. Zbavte se prosím všeho vašeho harampádí a společně se snad sejdeme a vyklidíme zbytek společných prostor (chodby a přední balkóny). Start někdy ráno/dopoledne po přistavení kontejneru před náš dům. Na minulé brigádě mě účast příjemně překvapila a toho nepořádku už naštěstí moc nezbývá, takže nás nebude ani potřeba tolik, přesto ale budu i teď rád, když se nás sejde co nejvíce, ať to máme společně co nejdříve hotové.

Upozorňuji také na usnesení poslední členské schůze, že harampádí, které ze společných prostor do 9. května (včetně) nevyklidíte, bude 10. května vyhozeno (samozřejmě bez náhrady).

To je z dat příštího týdne vše, pracuji také na zápise z poslední Členské schůze, takže ho brzy pošlu a umístím do zabezpečené sekce zde na webu.

9. a 10. května 2022 – Čištění ulic, revize plynových zařízení a kontejner + vyklízecí brigáda.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *